B2

Tampere Kupliin ohjelma lauantaista sunnuntaihin

Viikonlopun upea ohjelma on vihdoin julki! Se löytyy täältä:

Tampere Kuplii 2018 viikonloppuohjelma.

Jatkuva ohjelma

Lautapelipiste

Aika: lauantai klo 10:00–19:00, sunnuntai klo 11:00-17:00

Paikka: Opus 1 ja 2, Tampere-talon 2. kerros

Suomen Lautapeliseura pyörittää pelipistettä jossa on mahdollisuus pelata lukuisia eri lautapelejä. Pelipiste löytyy 2. kerroksen Opus 1-2 tiloista. Pelipisteellä on myös erilaisia peliturnauksia lauantaina ja sunnuntaina.

Kuuntele myös Suomen lautapeliseuran podcast turnauksista täältä.


Pandemia-turnaus

Aika: lauantai klo 14:00–16:00

Paikka: Opus 1 ja 2 (lautapelipiste), Tampere-talon 2. kerros

Pandemia-lautapelin turnaus jonka voittaja palkitaan! Järjestäjänä Suomen Lautapeliseura. Ilmoittautuminen 2. kerroksen Lautapelipisteellä.

Exploding Kittens -turnaus

Aika: sunnuntai klo 12:00–14:00

Paikka: Opus 1 ja 2 (lautapelipiste), Tampere-talon 2. kerros

Exploding Kittens -korttipelin turnaus jonka voittaja palkitaan! Järjestäjänä Suomen Lautapeliseura. Ilmoittautuminen 2. kerroksen Lautapelipisteellä.

Peliä pyynnöstä

Aika: lauantai kello 11:00-17:00

Paikka: Puistolämpiö 2, Tampere-talon 2. kerros

Peliä Pyynnöstä (tunnetaan myös nimellä Games on Demand) tarjoaa jatkuvaa aloittelijaystävällistä roolipeliohjelmaa. Jokainen peli alkaa heti, kun pelaajia on riittävästi ja kestää n. 30-45 min. Mukaan voi tulla lyhyemmäksikin ajaksi, ja joskus kiinnostava peli voi pelaajien suostumuksella vähän venyäkin.

Pelaamaan voi tulla ilmestymällä paikalle ilman ennakkoilmoittautumista, minkä lisäksi sisäänheittäjät täyttävät vajaita pelipöytiä ihmisvirrasta houkutelluilla pelaajilla. Pelejä on tyylin puolesta laidasta laitaan ja kunkin hetkinen tarjonta riippuu vuorossa olevista pelinjohtajista.

Peliä Pyynnöstä esittelee roolipelaamista harrastuksena, tarjoaa matalan kynnyksen pelaamista sekä lyhyttä tekemistä muun ohjelman väliin. Olet tervetullut mukaan, olitpa sitten ensikertalainen tai vuosia pelannut konkari!


Kuvauspiste

Aika: lauantai klo 11-16, sunnuntai klo 11-15.

Paikka: Duetto 1 ja 2 -ohjelmasalien lähiympäristö, Tampere-talon 2. kerros

Tampere Kupliin kävijöitä cosplayasussa ja ilman palvelee tuttuun tapaan Conikuvat.fi:n maksuton kuvauspalvelu. Kuvauspalvelu on siirtynyt 2. kerroksen uuteen siipeen, löydät sen Duetto 1 ja 2 -ohjelmasalien läheltä, käytävän perältä. Paikalla on valokuvaaja sekä ohjaaja joka auttaa löytämään sopivat poseeraukset. Tervetuloa kuvaan yksin tai kaverien kanssa.

Kuvauspalvelu palvelee lauantaina klo 11-16 sekä sunnuntaina klo 11-15. Tapahtuman jälkeen löydät valmiit kuvat osoitteesta conikuvat.fi.