B2

Työvoimarekry

Ilmoittaudu työvoimaksi vuoden 2018 Tampere Kuplii -sarjakuvafestareille! Tapahtuma ei ole mitään ilman tekijöitä, joten tule osaksi kuplivaa joukkoamme tekemään tapahtumasta totta. Apua tarvitaan erilaisissa tehtävissä järjestyksenvalvojista ohjelmasalien ylläpitäjiin. Hyvän fiiliksen lisäksi tarjoamme työvoimalle tapahtuman aikana lämpimän ruuan sekä taukotilan. Tervetuloa mukaan!

Tampere Kuplii on hyvän mielen sarjakuvafestivaali, joka on tarkoitettu kaikille sarjakuvista kiinnostuneille. Tampere Kupliin keskiviikon, torstain ja perjantain ohjelmasta vastaavat järjestävät tahot itse, joten työvoimaa tarvitaan festivaaliviikonlopulle eli lauantaille ja sunnuntaille. Festivaaliviikonlopun kasaaminen tapahtuu lauantaiaamuna (arviolta kello 6-10 välisenä aikana), jolloin on myös ylimääräistä työvoimatarvetta.
Kaipaamme myös järjestyksenvalvojia joukkoihimme!

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 8.1.2018. Ilmoittautuminen päättyy maanantaina 5.3.2018

Työvoimaksi voi ilmoittautua Kompassin kautta.

Kompassi vaatii kirjautumisen; jos olit töissä viimeisimmässä Traconissa tai edellisessä Tampere Kupliissa, sinulla on Kompassin tunnukset. Muussa tapauksessa sinun on rekisteröidyttävä uudeksi käyttäjäksi.

Kirjauduttuasi löydät linkin Tampere Kuplii 2018 -tapahtuman ilmoittautumislomakkeeseen etusivulta. Varmista ensin, että henkilötietosi ovat ajan tasalla (erityisesti tieto siitä, onko sinulla voimassa oleva JV-kortti) ja täytä sen jälkeen työvoimailmoittautumislomake.

Työtehtävät

Lomakkeella työtehtävät on jaettu osa-alueisiin: järjestyksenvalvoja, salivänkäri, infovänkäri, yleisvänkäri ja erikoistehtävä sekä kasaus ja purku. Voit valita näistä useammankin, ja esittää lisätietoja/toivomuksia siihen varatussa kohdassa. Nämä pyritään ottamaan mahdollisuuksien mukaan huomioon työvuoroja ja -tehtäviä jakaessa. Työvuorot sekä mahdolliset lisätiedot ilmoitetaan työvoimalle ennen tapahtumaa, joten varmistathan että sähköpostiosoitteesi on oikea! Tapahtuma tarjoaa työvoimalle työvuoropäivinä ruokailun, pääsyn taukotilaan sekä tapahtuman jälkeen järjestettävät kaatajaisbileet (K-18), joiden ajankohta ja paikka ilmoitetaan myöhemmin.

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä sähköpostitse: tyovoima(ät)tamperekuplii.fi.