B2

Cosplay

Cosplay-kilpailu kuplii tänäkin vuonna kahdessa sarjassa: perinteisenä pukukilpailuna ja vauhdikkaana 1-5:n hengen ryhmien esityskilpailuna. Tuomaristo valitsee parhaat pukukilpailun finaaliin ja voittajista äänestetään Aamulehden verkkosivuilla. Voittajat kummastakin sarjasta sekä pukukilpailun finalistit lahjotaan palkinnoin. Kaikille osallistujille jaetaan kunniakirjat. Cosplaykilpailu lupaa jännittävää yllätysohjelmaa. Tätä ei siis kannata missata!

Cosplaypukukilpailut

Tampere Kuplii -sarjakuvatapahtumassa järjestetään kaikille halukkaille avoin kahden sarjan cosplaypukukilpailu Tampere-talossa lauantaina 24.3.2018. Pukukilpailuun voi osallistua yksin tai parin kanssa ja esityskilpailuun yksin tai korkeintaan viiden hengen ryhmissä. Pukujen aiheiksi sallitaan sarjakuva, visual novel, animaatio, elokuvat, tv-sarjat ja pelit kautta maailman. Kilpailuun tulee ilmoittautua ennakkoon. Tapahtumassa tuomaristo valitsee esityskilpailun voittajat sekä valitsee pukukilpailun finalistit perinteikästä Aamulehden verkkoäänestystä varten.

Ilmoittautuminen kilpailuihin aukeaa maanantaina 8.1.2018 ja päättyy keskiviikkona 22.2.2018.

Esityskilpailun taustanauhat tulee lähettää to 1.3.2018 mennessä osoitteeseen tekniikka(at)tamperekuplii.fi.

Cosplaymuotinäytös

Oletko aina halunnut esitellä pukusi lavalla, mutta et tunne olevasi vielä valmis kisaamaan? Ehkä et vain ole löytänyt itsellesi sopivaa kisaa, mutta tahtoisit näyttää cosplayasusi innokkaalle yleisölle? Tai ehkä puvun kanssa pyörähtäminen catwalkilla kuulostaa muuten vain hyvältä idealta?

Tampere Kuplii tarjoaa tähän upean mahdollisuuden cosplaymuotinäytöksen merkeissä! Näytös pidetään lauantaina 24.3.2018 Tampere-talon Sorsapuistosalin Julkkarilavalla pian cosplaykilpailun jälkeen. Muotinäytös etsii malleja ja tahtoo juuri sinut, Tampere Kupliin osallistuja, esittelemään asusi juontajan selostuksella! Näytökseen voit osallistua yksin tai parin kanssa ja myös omat designpuvut ovat tervetulleita.

Mikäli kiinnostuit, lähetä 18.3.2018 mennessä sähköpostia osoitteeseen: cosplay(at)tamperekuplii.fi. Kirjoita sähköpostin aiheeksi “Cosplaymuotinäytös” sekä viestiksi oma nimesi, hahmosi nimi, lähde ja kuva. Tarkempi ohjeistus tapahtuu ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla sekä näytöspäivänä paikan päällä.

Kuvauspiste

Tampere Kupliin kävijöitä cosplayasussa ja ilman palvelee tuttuun tapaan Conikuvat.fi:n maksuton kuvauspalvelu. Kuvauspalvelu on siirtynyt 2. kerroksen uuteen siipeen, löydät sen Duetto 1 ja 2 -ohjelmasalien läheltä, käytävän perältä. Paikalla on valokuvaaja sekä ohjaaja joka auttaa löytämään sopivat poseeraukset. Tervetuloa kuvaan yksin tai kaverien kanssa.

Kuvauspalvelu palvelee lauantaina klo 11-16 sekä sunnuntaina klo 11-15. Tapahtuman jälkeen löydät valmiit kuvat osoitteesta conikuvat.fi.

Yhteystiedot

Cosplayvastaava Wilma Paatola p. 050-5766509

Tampere Kupliin 2018 tavoitat cosplay-asioissa sähköpostiosoitteesta cosplay(at)tamperekuplii.fi